| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
luk
|
Wysłany: 2008-04-21, 21:13 Temat postu: Stal Stalowa Wola Znicz Jarosław |
|
w sobote i niedziele koszykarze rozgrywaja wazne mecze ze zniczem byc moze ostatnie w 1 lidze oby lub ostatnie w tym sezonie.Byc moze ostatnie mecze Romka Prawicy w skladzie Stali chcialy bym aby do hali przyszli kibice kosz jak i kibiece piłkarzy zeby byly to niezapomniane mecze naszej druzyny.pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
igorek
|
Wysłany: 2008-04-21, 21:18 Temat postu: |
|
w 100% popieram,
jest niepowtarzalna szansa awansu do najwyższej klasy rozgrywkowej i ściągnięcie sponsorów do Stalowej... dlatego to jest mecz w którym trzeba wspomóc naszych zawodników!!!
ZKS!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
f18

|
Wysłany: 2008-04-22, 06:16 Temat postu: |
|
http://i30.tinypic.com/a1r3tu.jpg dobra wersja plakatu na mecz ze Zniczem
Ostatnio zmieniony przez f18 dnia 2008-04-23, 13:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
luk
|
Wysłany: 2008-04-22, 09:05 Temat postu: |
|
fajny z jajem haha to ja poprosze o jeden przykleje w pracy.pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Darekstalowka

|
Wysłany: 2008-04-22, 09:35 Temat postu: |
|
mi sie tez podoba ale widze na gorze luka moze jakis napis typu
WALKA O EKSTRAKLASĘ ! _________________ WŁADCY PODKARPACIA STAL STALOWA WOLA ! ! !
http://i27.tinypic.com/2u4lb9t.png |
|
| Powrót do góry |
|
 |
luk
|
Wysłany: 2008-04-22, 09:58 Temat postu: |
|
czemu nie wazne zeby zmotywowac ludzi do kibicowania Stali. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
f18

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Darekstalowka

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
staniolek91

|
Wysłany: 2008-04-22, 13:55 Temat postu: |
|
Oby Stalowka wygrala te mecze. Wierze w 2 zwyciestwa :>  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
luk
|
Wysłany: 2008-04-22, 14:25 Temat postu: |
|
bendzie ciezko podobno z Pawłem Pydychem jest nie wesoło jednak ten uraz nogi jest powazny i niewiadomo czy zagra mam nadzieje ze tak i da popis pienknej gry wrac z całym zespołem a MY kibice pomozemy im. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
xavery Piknik Fan's

|
Wysłany: 2008-04-22, 14:37 Temat postu: |
|
rozmawiałem wczoraj z Jackiem Jareckim i mówił, że z Pawłem faktycznie nie jest dobrze. Pojechał wczoraj do Radomia. Być może zagra, ale jak to powiedział Jacek: "zmówmy zdrowaśki za to". _________________ DUMA HUTNICZEGO GRODU - STALÓWKA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
19Stalówka38 Przyjaciel

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
luk
|
Wysłany: 2008-04-22, 20:23 Temat postu: |
|
razem z kilkoma kibicami wpadlismy na pomysl podzienkowania naszym zawodnika za caly sezon i okazane serce do walki mimo braku kasy.pomysl polega za kupnie jakiegos pucharu i wygrawerowanym napisem,podzienkowaniami cenna takiego pucharku ok 50zl.tu pytanko co Wy na to i jakies sugestie co do napisu??jeszcze jedno podobno Romek Prawica konczy kariere i padł podobny pomysl ??czekam na komentaze tego pomysłu.pozdro dla Kuby stw za pomysł |
|
| Powrót do góry |
|
 |
BrYgAdZiStA

|
Wysłany: 2008-04-22, 20:40 Temat postu: |
|
| luk napisał: | | razem z kilkoma kibicami wpadlismy na pomysl podzienkowania naszym zawodnika za caly sezon i okazane serce do walki mimo braku kasy.pomysl polega za kupnie jakiegos pucharu i wygrawerowanym napisem,podzienkowaniami cenna takiego pucharku ok 50zl.tu pytanko co Wy na to i jakies sugestie co do napisu??jeszcze jedno podobno Romek Prawica konczy kariere i padł podobny pomysl ??czekam na komentaze tego pomysłu.pozdro dla Kuby stw za pomysł |
z pucharem dla koszykarzy naprawde bardzo dobry pomysl mam nadzieje ze to wypali. co do napisu to mysle ze ten bedzie
W imieniu wszystkich kibiców Stali Stalowa Wola podziękowania koszykarzom oraz trenerom STALI za wspaniały sezon 2007/2008.
dla Romka tez by sie przydal puchar i fajnie jakby jakis trans dla niego zawisl ROMEK - DZIĘKUJEMY czy cos podobnego. niech sie teraz wykarza Ci kibice bardziej koszykarscy  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
luk
|
Wysłany: 2008-04-23, 07:47 Temat postu: |
|
z Romkiem jest taka sprawa ze zawodnicy wiedza ze odchodzi a prezes Jarecki oficjalnie nic nie wie Romek nie byl u niego z taka informacja wienc nie wiadomo co i jak.moze ma ktos lepsze dojscia do takiej informacji????szkoda ze tak maml osob poparlo nasz pomysl ale mysle ze puchar dla druzyny bendzie i cala hala podzienkuje za gre naszym. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
f18

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
luk
|
Wysłany: 2008-04-23, 10:24 Temat postu: |
|
doszły mnie słuchy ze Romek Prawica nie zagra w sobote bo znowu ma problemy z kolanem wienc kolejna strata ale Paweł robi wszystko zeby zagrac miejny nadzieje ze On sie wykuruje.
Przed nami mecze STALI ze ZNICZEM Jarosław w Stalowej Woli. W sobotę mecz nr 3 rozpocznie się o godz. 17, natomiast w niedzielę mecz nr 4 rozpocznie się o godz. 18.30.
Informujemy, że mopna nabywać bilety w przedsprzedaży. W czwartek w siedzibie klubu przy ul. Hutniczej 15 (8-15), natomiast w piątek w kasach na stadionie piłkarskim przy ul. Hutniczej przed meczem II ligi STAL - TUR Turek (spotkanie rozpoczyna się o godz. 16). |
|
| Powrót do góry |
|
 |
f18

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
19Stalówka38 Przyjaciel

|
Wysłany: 2008-04-23, 21:27 Temat postu: |
|
PRZED MECZEM STAL - ZNICZ
Nie może Cię zabraknąć! Przyjdź, dopinguj i pomóź swojej drużynie zdobyć bramy DBE!
Przed nami mecze STALI ze ZNICZEM Jarosław w Stalowej Woli. W sobotę mecz nr 3 rozpocznie się o godz. 17, natomiast w niedzielę mecz nr 4 rozpocznie się o godz. 18.30.
Informujemy, że mopna nabywać bilety w przedsprzedaży. W czwartek w siedzibie klubu przy ul. Hutniczej 15 (8-15), natomiast w piątek w kasach na stadionie piłkarskim przy ul. Hutniczej przed meczem II ligi STAL - TUR Turek (spotkanie rozpoczyna się o godz. 16).
CZŁOWIEK ZE STALI
W niedzielnym meczu w Jarosławiu kontuzji nabawił się czołowy zawodnik Stali, jeden z głównych bohaterów tego spotkania PAWEŁ PYDYCH. Po raz pierwszy nie wytrzymała u tego gracza torebka stawowa. Noga napuchła jak „bania”. W poniedziałek koszykarz chodził przy pomocy kul. We wtorek lider Stali poruszał się już bez nich, ale droga do odzyskania pełnej dyspozycji wciąż daleka. Ale przecież Paweł Pydych to twardziel, to w końcu wychowanek Stali, a więc człowiek ze Stali i dlatego wierzymy, że uda się go lekarzom doprowadzić do takiego stanu, który pozwoli mu wybiec na boisko.
– Jest szansa, że zagram, więc wierzę, że tak będzie - mówi Paweł Pydych. – Jutro jadę na kolejną konsultację lekarską i z niecierpliwością będę czekał na to, co powie mi doktor. W poniedziałek dał mi wielką nadzieję, powiedział, że na sobotę powinieniem być gotów do gry. Jeżeli jednak nie będę sprawny w stu procentach, to na pewno nie będę udawał, że jest inaczej. Ale nawet nie chcę dopuszczać do siebie takiej myśli, że mogę nie zagrać. Jesteśmy tak blisko awansu, jak nigdy wcześniej. Taka szansa może nam się nie przytrafić tak szybko i dlatego zrobimy wszystko, żeby wygrać oba najbliższe mecze ze Zniczem. Nie ukrywam, że liczymy też bardzo na wsparcie naszych kibiców. Chcemy wygrać i chcemy awansować! _________________ Wasz Koszmar Powraca
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rolnik_Stones

|
Wysłany: 2008-04-24, 14:42 Temat postu: Re;Znicz;] |
|
Wszyscy na mecz!!!
Musimy tam byc Stalowka to nie tylko piłka ale także kosz;)
Pozdrawiam wszystkich przegladajacych... _________________ Władcy Podkarpacia-ZKS STAL STALOWA WOLA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|