| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kanapa
|
Wysłany: 2009-09-26, 08:48 Temat postu: KOSZYKÓWKA - ANTY PZKosz |
|
Witam jestem z Włocławka ! mam pytanie czy piłkarscy beda chodzic u siebie i jezdzic na wyjazdy na basket ?
Wraz z innym ekipami doszlismy do porozumienia ze trzeba cos zaczac robic bo w koszykowce jest nie mniejszy burdel niz w PZPN !! na 1 kolejke proponujemy
http://www.forum.basketultras.net/viewtopic.php?p=3068#3068
wypowiedzcie sie na ten temat i czy akceptujecie to |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kibolek
|
Wysłany: 2009-09-26, 11:13 Temat postu: |
|
Siema.
Piłkarscy kibice (oczywiscie nie wszyscy) podejzewam, że tez bedą chodzic na mecze u sibie i jezdzic na wyjazdy. A odnośnie kacji to można by cos takiego zrobić.
Pozdrawiam.  _________________
KAŻDY WALCZY JAK MOŻE CRACOVIA WALCZY NA NOŻE |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fazy
|
Wysłany: 2009-09-26, 21:16 Temat postu: |
|
nie będe sie spierał ale wiem że raczej większosc tych którzy chodza na piłke to raczej na kosza nie chodzą  _________________ STOP KATOM W NIEBIESKICH MUNDURACH !!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Volzerex
|
Wysłany: 2009-09-26, 21:22 Temat postu: |
|
To prawda ale troszkę się mylisz, zawsze to wczesniej po meczu piłki można było wbić na kosza za free, bo jakie inne zajęcie? eheh :d
Ale akcja bardzo pozytywna  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kibolek
|
Wysłany: 2009-09-26, 23:11 Temat postu: |
|
| Fazy napisał: | nie będe sie spierał ale wiem że raczej większosc tych którzy chodza na piłke to raczej na kosza nie chodzą  |
Dlatego napisałem, że oczywiście nie wsyzscy ale niektorzy chodzą. Nie będę sie spierał o to czy większość, czy mniejszość, czy regularnie, czy nie. Ja chodze na kosza i widuje osoby z piłki.
P.S. Oczywiście zamiłowanie do kosza zrodizło się u mnie dopiero po tym jak pokochałem piłkę nozną.
Pozdrawiam.  _________________
KAŻDY WALCZY JAK MOŻE CRACOVIA WALCZY NA NOŻE |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|