| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
bartas007
|
Wysłany: 2009-12-02, 16:18 Temat postu: gdzie ci sponsorzy ??? |
|
ciekaw jestem wszych spostrzezen na temat szukania zdobywania sponsorow dla naszego klubu . nie chodzi mi tu jedynie o koszykarzy ale i o pilkarzy . po awnasie do ekstraklasy bylem pewien ze to kwestia czasu atu nic ;/ tak samo sie tyczy z pilkarzami tylko nie chodzi mi tu o awans ale o zwrost zainteresowania 1 liga ze strony kibicow w Polsce jaki telewizji . moze nasi "dzialacze" odpychaja sponrow bo sami czekaj jak przyjda zamiast sami poszukac, poprosic itp. ciekaw jestem waszych uwag i itd .
STALOWKA NA ZAWSZE W NASZYCH SERCACH!!! _________________ stalowka 1938 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
chikita
|
Wysłany: 2010-01-02, 19:42 Temat postu: |
|
Powiem Ci-dokładnia masz rację, że tw zarząd nie kwapi sie, żeby szukać sponsorów-czekają,że ktoś przyjdzie i "coś" da. Żenua. Dużo mozna pisać.
Ale powiem Ci, że kilku wiernych kibiców ma już dość nudnych meczy i drogich karnetów - za nic. Wzięli sprawy w swoje ręce i prawdopodobnie już 30 sty na meczu będzie się coś działo ciekawego... zobaczymy, czy się uda ale coś się szykuje.
Tyle, że to nie będzie zasługa zarządu.
Zarząd - czyt. pan J.F. umie tylko ładnie się ubrać...i tyle. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bartas007
|
Wysłany: 2010-01-06, 18:02 Temat postu: |
|
Dzieki za twoje spostrzezenie i newsy . Podjolem taki temat bo poprostu sie dowiedzialem o takiej firmie jak "TAURON" POLSKA ENERGIA ktora wstepnie wyrazila chec sponsorowania naszego klubu ale ta dezyzje pozostawila zarzadowi ESW w Stalowej Woli. Potem okazuje sie ze wyzej wymieniony zarzad ESW wyrazil chec ale pojawily sie problemy w osobie Pana prezydenta . Tzn. ze pan prezydent ma problem do dzialczy pilkarskich ktorzy by tez chcieli cos skubnac z tej kasy, wiec chcialby calosc przekazac na koszykowke czyli innaczej dla Stal S.A. Wiec, poki nie zmienia sie struktury zarzadzania naszym klubem tj. Dopóki dopóty bedzie 2 rzadzacych czyli prezes X i pan prezes Y to beda problemy z znalezienie sponsorow . Wnioskujac . Powinna postac jedna spolka z rzeszajaca obydwie sekcje lub calkiem wyodrebnione dwa kluby. Bo jesli tak sie nie stanie dalej bedzie wialo amatorszczyzna i prl-m co dla nas zwyklych kibicow nie bedzie zadna duma . zpozdrownieniami dla wiernych kibicow Stalowki _________________ stalowka 1938 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
chikita
|
Wysłany: 2010-01-22, 12:57 Temat postu: |
|
Jest tak, że są kibice, którzy chcą dopingować swoja druzynę, zalezy im na zwycięstwie, ale i na widowisku. Tylko, że mało kto z nich zdaje sobie sprawę, że WSZYSTKO zalezy od ilości posiadanej przez klub kasy, tj od prężności zarządu. Bez kasy nie bedzie ani autokaru na wyjazd, ani strojów, ani tancerek, ani porządnej oprawy meczu - ani nawet pensji dla zawodników - czyli nie będzie nic. Nie dziwne, że kibiców to nie interesuje - nawet nie powinno.
Od zapewnienia bytu drużynie jest zarząd, którego obowiązkiem podstawowym jest zdobycie sponsorów. Tylko, że TEN zarząd nie wie jak to zrobić, nie umie tego zrobić.
Myslę, że ludzie, którzy są blisko "tej strony medalu" stalowowolskiej koszykówki wiedzą, dlaczego tak jest. I dziwi mnie, że ludziom, którzy zdecydowali i decydują o składzie personalnym zarządu nie zależy na jakości i efektywności zarządzania.
Ale to chyba nasza lokalna "urzędasowa" tradycja. Nie liczy się "jak" tylko "kto".
Pozdrawiam
chikita |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zetkaesiak^^
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pzz
|
Wysłany: 2010-02-13, 13:13 Temat postu: |
|
Żadne zapewne problemy finansowe ... Gdybyś się interesował polską koszykówką trochę wstecz niż obecny sezon to wiedziałbyś, że ostatnimi czasy to normalna praktyka drużyn prowadzonych przez Andreja "El furioso" Urlepa Jarryd dostał większe pieniądze, możliwość pokazania się na arenie międzynarodowej (choć już nie w tym sezonie), i możliwość gry o najwyższe cele w tej lidze. Myślę, że nikt by nie odmówił przy takiej ofercie
Mimo wszystko Jarrydowi dziękujemy bo w głównej mierze dzięki niemu mamy naprawdę realne szanse na utrzymanie się w tej lidze, mam nadzieje że w dzisiejszym meczu ze Sportino pożegna się godnie ze Stalówką
Dziękujemy i życzymy sukcesów w Turowie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kanapa
|
Wysłany: 2010-02-14, 15:19 Temat postu: |
|
Siemanko , sa jakies fotki z meczu (z trybun) ?? był ktos z Ino ??
http://koszykarscy.pl/forum/ wpisywac sie na forum koszykarskim !
pozdro |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Geno
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|