| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
f18

|
Wysłany: 2010-01-18, 16:23 Temat postu: |
|
Nas w Warszawie okolo 65 osob. Ciezko zliczyc dokladna liczbe, poniewaz kibice Stalowki znajdowali sie w kilku miejscach na hali. Prowadzimy jak na koszykarskie warunki przyzwoity doping. Przy okazji dolaczamy sie do akcji anty-pzkoszowej
Doping rozkrecal sie z kwarty na kwarte, w efekcie czego czulismy sie niemal jak we wlasnej hali, czego dowodem jest odspiewanie "kto wygra mecz" z udzialem naszego mlynu i wiekszej grupy kibicow Stalowki znajdujacych sie za nasza lawka rezerwowych. Ogolnie kibicowsko wyjazd na duzy plus, jednak od niektorych nalezy wymagac wiecej zaangazowania w spiew i w to co dzieje sie poza parkietem. Jednak w wyniku tego, ze niektorzy nie wywiazali sie z zobowiazan jakie podjeli przed wyjazdem, musza liczyc sie z tym, ze na kolejne wyjazdowe mecze Stalowki bede musieli sledzic przed komputerem. Nie jest to moj wymysl, ani moja decyzja i miejmy nadzieje, ze kolejny wyjazd rowniez dojdzie do skutku.
 _________________ Kupię szale Stalówki >>>> PW
| Cytat: | | "Słonecznik do kieszeni, gazeta na krzesełko no i jest czad!" |
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kanapa
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kustosz
|
Wysłany: 2010-01-19, 17:02 Temat postu: |
|
Czołem,
jako, że jest to mój pierwszy post na tym forum witam wszystkich serdecznie.
F18, czy mógłbyś rozwinąć zdanie, które napisałeś, tj. cyt "Jednak w wyniku tego, ze niektorzy nie wywiazali sie z zobowiazan jakie podjeli przed wyjazdem, musza liczyc sie z tym, ze na kolejne wyjazdowe mecze Stalowki bede musieli sledzic przed komputerem".
Jak należy to rozumieć?
Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Geno
|
Wysłany: 2010-01-19, 17:08 Temat postu: |
|
Mysle ze ci to byli to wiedza. I nie trzeba im tlumaczyc. _________________ http://www.stalowka.eu/ - galeria z meczy i nie tylko. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Volzerex
|
Wysłany: 2010-01-19, 17:39 Temat postu: |
|
Tak zgadzam się, Ci co byli wiedzą najlepiej o co chodzi i nie ma co więcej dodawać, mecz już był, wróciliśmy cali zwycięsko z niego i na parkiecie i na trybunach, myslę że należy zamknąć ten temat  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
f18

|
Wysłany: 2010-01-19, 20:15 Temat postu: |
|
Jako, ze do mnie pytanie to moze i ja odpowiem. Oczywiscie, ze moge rozwinac, ale nie bardzo jest juz co tlumaczyc. Sami zainteresowani wiedza o co chodzi. Jesli nie wiesz o co chodzi, sprawa Cie nie dotyczy i spokojnie mozesz czekac kiedy pojawi sie informacja o jakims kolejnym wyjezdzie, zapisywac sie, pakowac, jechac. Tyle. _________________ Kupię szale Stalówki >>>> PW
| Cytat: | | "Słonecznik do kieszeni, gazeta na krzesełko no i jest czad!" |
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
19Stalówka38 Przyjaciel

|
|
| Powrót do góry |
|
 |