Stal Stalowa Wola  Smieszne filmy                  Zarejestruj się u nas lub też zaloguj, jeśli posiadasz już konto. 
Stalowa Wola - forum kibicow Stali Stalowa Wola

Jutro zależy od Nas - Ratujmy Stalówkę!!!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Strona Główna -> KIBICE STALI Stalowa Wola
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
f18

PostWysłany: 2010-02-12, 20:35    Temat postu: Jutro zależy od Nas - Ratujmy Stalówkę!!! Odpowiedz z cytatem

Wszyscy zdajemy sobie prawe w jak trudnej sytuacji finansowej jest Nasz Klub. W tej sytuacji wszyscy, ktorzy mienia się Kibicami Stalówki powinni wziasc sobie ta sytuacje gleboko do serca. Wiadomo, ze od niektorych ciezko oczekiwac wiekszego zaangazowania z roznych wzgledow, ale wiekszosci brak checi do czegokolwiek innego i czas to zmienic Exclamation Exclamation Exclamation

Pierwsza bardzo wazna sprawa i pole do popisu dla prawdziwych kibiców do korzystanie z kibicowskiej Karty Klienta Spolem. Jest ona dostepna bezplatnie, nie trzeba wypelniac formularzy, tylko z niej korzystac. Mozna ja zdobyc w sklepiku kibica, w barze Stalówka oraz od czlonkow SKSSW. Jakby ktos mial problem z dostaniem takiej karty pisac na PW do mnie. Apeluje aby nie traktowac tej karty jako bezplatny gadzet, ale uzywac go jak najczesciej Exclamation
Szczegóły na: http://stalowa-wola.net/News/2215,1,Karty-Klienta-Spolem!/
Wykaz placówek: http://tigersky.webd.pl/sk/viewpage.php?page_id=13

Kolejna sprawa to karnety. Ich cena wynosi 100 zł. Apeluje, zeby nie patrzec na to przez pryzmat przeciwnikow, czy ilosci meczy w tej rundzie, a jako swoja cegielke, wklad i zaangazowanie w sprawy ukochanego Klubu. Karnety mozna nabyc w kasach klubu lub przez kontakt z czlonkami SKSSW. Jesli ktos ma pytania, czy chce kupic karnet, prosze PW do mnie.

Ostatnia sprawa, w ktorej mozecie sie wykazac to przekazanie 1% swojego podatku na rzecz Klubu.
Cytat:
Kibicu, sympatyku, jeżeli jeszcze nie zdecydowałeś się na jaki cel przekazać 1% ze swojego podatku, przekaż to na swój ukochany klub.

Pieniądze uzyskane z odpisu zostaną w całości przekazane na działalność statutową klubu (rozgrywki ligowe, szkolenie młodzieży). Wystarczy w zeznanie podatkowe wpisać numer naszego KRS - u i 1% z podatku zasili konto klubowe.
Nr KRS 0000054758
Nr konta Klubu ZKS Stal Stalowa Wola
Bank Spółdzielczy 18 9430 0006 0000 4558 2000 0003.

Jesli sami mozecie przekazac ten 1% zrobcie to i zachecajcie do tego innych!

Jak widzicie, musimy liczyc tylko na siebie. Bądźmy sami sponsorami Naszej Stalówki Exclamation Exclamation Exclamation
Naprawde, licze na odzew z Waszej strony, ze cos drgnie w tym wzgledzie i ze wiekszosc z Was oprocz narzekania stac na jakies dzialanie. Bo mowicie, ze to jest zle, ze tamto by poprawic,ale na wszystko potrzeba pieniedzy, o ktore obecnie bardzo ciezko. Teraz Wy mozecie pomoc je zdobyc.

Do dzieła Kibice, pokażcie, ze jest tak jak mowicie i piszecie, ze Stalówkę macie w sercu Exclamation Exclamation Exclamation [color=green]

Cytat:
"Słonecznik do kieszeni, gazeta na krzesełko no i jest czad!"
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Volzerex

PostWysłany: 2010-02-15, 15:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Akcja plakatowa u Nas trwa, tj. Siedlanowskiego Wink na dniach zostaną rozklejone kolejne plakaty zachęcające do kupna karnetów !

Na chwilę obecną rozkleiliśmy ok 80 plakatów Wink Pozdrawiam
Powrót do góry
smyku

PostWysłany: 2010-02-23, 23:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam. Czy akcja w sklepach "Społem" działa tylko na terenie STW czy dałoby rade też pomóc w Częstochowie ? Z góry dzięki za odpowiedź , Pozdrawiam Cool
BrYgAdZiStA

PostWysłany: 2010-02-23, 23:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

smyku napisał:
Witam. Czy akcja w sklepach "Społem" działa tylko na terenie STW czy dałoby rade też pomóc w Częstochowie ? Z góry dzięki za odpowiedź , Pozdrawiam Cool

Ta akcja odbywa się jedynie w sklepach stalowowolskich.
Tak dla przypomnienia wykaz placówek w których działa ta karta http://tigersky.webd.pl/sk/viewpage.php?page_id=13
Powrót do góry
Cyc-u

PostWysłany: 2010-02-26, 16:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli ktoś chce oddać 1 % na Stalówkę to:
KRS:0000054758
nazwa organizacji: Zakładowy Klub Sportowy Stal przy Hucie Stalowa Wola SA, Stalowa Wola

Speichler

PostWysłany: 2010-03-27, 10:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sprzedaż karnetów jest bez sensu jeśli panowie, którzy uważają się za kibiców kupuje karnety w hucie za 40 zł czy je dostają, a potem je sprzedają. To jest okradanie własnego klubu, ale tacy debile istnieją niestety. Co chwile widze opisy kolegów na GG lub nawet tutaj na stalowka.pl tacy się znajdują co się reklamują, że sprzedadzą karnet. Dobra masz okazje kupić taniej w hucie to kup za te 40 zł, ale po chuj kupujesz więcej i jeszcze robisz konkurencje dla ludzi, którzy chcą ratować ten klub. Takie osoby powinny się wstydzić.
f18

PostWysłany: 2010-06-15, 07:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Udało się renegocjować umowe ze Społem i dzieki temu miejmy nadzieje uda sie nam wszystkim wreszcie zaczac zarabiac na Kartach Klienta Społem. Otoz wzrosl procent jaki Społem przekazuje na konto SKSSW za dokonanie zakupow i okazanie naszej karty.
Przy zakupach w sklepach sieci Społem w Stalowej Woli oprocentowanie wzrosło z 1% do 2%,
natomiast w restauracjach Lasowianka i Sloneczna wzrosło z 5% do 10%.

Przypominamy, ze karte trzeba okazac przed dokonaniem platnosci. Goraco zachecam do uzywania tych kart poniewaz do tej pory zainteresowanie jest naprawde bardzo, bardzo mizerne. Jesli ktos nie ma karty, a chcialby ja dostac prosze o kontakt na PW.

Cytat:
Powrót do góry
f18

PostWysłany: 2010-06-17, 18:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W związku z tym, że pojawiło się zainteresowanie Kartami Klienta Społem, a nie wszyscy chętni je posiadają to w najbliższą niedzielę o godzinie 13 przed wejściem do Miejsckiego Domu Kultury takie karty będą rozdawane. Wszystkich chętnych zapraszamy i zachęcamy do korzystania z nich.

Cytat:
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Strona Główna -> KIBICE STALI Stalowa Wola Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: